Сливен. За първи път инициативата Поход за Свобода“ в подкрепа

...
Сливен. За първи път инициативата Поход за Свобода“ в подкрепа
Коментари Харесай

Инициативата „Поход за Свобода“ ще се състои в Сливен на 19 октомври

Сливен. За първи път самодейността „ Поход за Свобода “ в поддръжка на жертвите на трафик на хора се организира по едно и също време в Сливен и още 24 града в България. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . На 19 октомври за поредна година Фондация „ А21 България ” в партньорство с Националната комисия за битка с трафика на хора и Местната комисия за битка с трафика на хора – Сливен, провеждат най-мащабната осведомителна акция срещу трафика на хора „ Поход за Свобода “ - световно събитие, което се организира годишно допълнително от 450 града в над 50 страни по целия свят и с това се трансформира в най-голямата и значима самодейност в поддръжка на жертвите на трафик на хора в света.
Посветена на Европейския ден за битка с трафика на хора - 18 октомври, акцията събира жители с дейна социална позиция, сътрудници и съидейници в битката с трафика на хора, като има за цел да обърне вниманието на българските жители към големите мащаби на закононарушението и търговията с човешки животи у нас. Събитието цели да разпространява и Националната телефонна линия за битка с трафика на хора, която приема сигнали непрекъснато и гратис на телефон 0800 20 100.
Тази година 25 български градове ще вземат участие в самодейността, в това число и Сливен, с помощта на ефективнито партньорство и взаимоотношение сред Фондация „ А21 България ”, Община Сливен, Местната комисия за битка с трафика на хора - Сливен, Професионална гимназия по хотелилерство и туризъм „ Акад. Неделчо Неделчев ” и Български юношески червен кръст – Сливен. В един и същи ден - 19 октомври, в 11.00 часа младежи от целия свят ще тръгнат в колона по един в безмълвен поход в битката против трафика на хора.
Походът ще започва на 19 октомври от 11.00 часа от бул. „ Цар Освободител ” 1 пред централния вход на Община Сливен и ще премине по пешеходната зона на булеварда.
Всички, които се записват на място в 10.30 часа, ще получат специфични материали на акцията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР