Сливен. С концерт-спектакъл на детски танцови и музикални състави в

...
Сливен. С концерт-спектакъл на детски танцови и музикални състави в
Коментари Харесай

Сливен: С концерт-спектакъл на детски танцови и музикални състави в града беше открито 21-вото издание на Националния фестивал на детската книга

Сливен. С концерт-спектакъл на детски танцови и музикални сформира в града беше намерено 21-вото издание на Националния фестивал на детската книга, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ - Сливен .
В програмата на фестивала са включени единайсет министър председатели на нови детски книги, изложения, представления навън, креативен работилници. Днес от 13.30 часа ще стартира кръгла маса с интернационално присъединяване на тематика “Фантазия и комизъм в актуалната детска литература: за какво е значимо да се предложат на децата голям брой светове “. От 16.00 часа във фоайето на театъра ще бъде открита галерия „ Театрални кукли на обичани литературни герои “ и ще има награждаване на отличените участници в VIII Национален конкурс за разработване на театрални кукли на обичани литературни герои – Сливен, 2019.
На построен хартиен базар на площада пред общината най-новите си книги за деца показват осем издателства, като книгите в трите фестивални дни ще се продават с огромни отстъпки.
Тазгодишният фестивал е под почетния патронаж на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.
Людмила ЙОРГОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР