Сливен. Представители на японска компания за търговия с източноевропейски продукти

...
Сливен. Представители на японска компания за търговия с източноевропейски продукти
Коментари Харесай

Японска компания проявява интерес към търговия с млечни изделия, мед и пчелни продукти с производители от Сливен

Сливен.
Представители на японска компания за търговия с източноевропейски артикули демонстрират интерес към търговия с млечни произведения, мед и пчелни артикули.Това оповестиха от пресцентъра на Областна администрация . Те се срещнаха с регионалния шеф на област Сливен Чавдар Божурски.

Юкио Миягаки, Киоко Миягаки и Юки Миягаки посещават за първи път България. На срещата предприемачите оповестиха, че демонстрират интерес изключително към страните в Източна Европа, които не са доста осведомени за опциите на японския пазар. Целта на компанията е да промотира тези благоприятни условия. През последните години японските туристи познават България най-вече като страната на киселото мляко. „ Сега бихме желали да представим и други артикули “, обявиха гостите. Компанията им работи в партньорство с Българо-японска асоциация, с които развиват активност за разпространение на българските артикули в Страната на изгряващото слънце.

По време на визитата си гостите ще проучат опциите за търговия, за бизнес и вложения, както и за откриване на свое посланичество на по-късен стадий. Не е изключено представителството да е ситуирано в Сливен. От компанията обявиха още, че биха желали да покажат български артикули на авторитетното комерсиално ревю в Осака, защото този конгрес дефинира трендовете в пазара за години напред. Конкретният интерес към този момент е ориентиран към млечните произведения и към създадените в България мед и пчелни артикули.

От своя страна регионалният шеф Чавдар Божурски акцентира, че ръководената от него институция ще окаже цялостно подпомагане на гостите в осъществяването на взаимните бизнес-проекти. Божурски показа локалната стопанска система, в това число обичайните производства.

Посещението на гостите от Япония бе проведено от Българо-полската комерсиална камара и регионалната администрация, по самодейност на зам.областния шеф Камен Костов. След визитата при регионалния шеф визитата на представителите на компанията продължи по стратегия, в която бяха планувани срещи с бизнеса и разглеждане на производството във компания за мляко и млечни артикули.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР