Сливен. Петнайсетчленна ще бъде Районната избирателна комисия (РИК) в Сливен

...
Сливен. Петнайсетчленна ще бъде Районната избирателна комисия (РИК) в Сливен
Коментари Харесай

Сливен: Петнайсетчленна ще бъде Районната избирателна комисия за предстоящите избори за Европейския парламент

Сливен. Петнайсетчленна ще бъде Районната изборна комисия (РИК) в Сливен за идните избори за Европарламент в Сливен. Представителите на политическите партии дефинираха управлението и състава на комисията по време на съвещания в Областната администрация, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Сливен .
Политическа партия ГЕРБ има 5 представители в комисията, Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ – 4, Политическа партия Движение за права и свободи – 1, Коалиция „ Обединени патриоти “ – 2, Политическа партия „ Воля “ – 1, като по един представител има и от Коалиция „ Реформаторски блок “ и Коалиция „ България без цензура “, ВМРО-БНД, ЗНС и Движение „ Гергьовден “.
Консултациите минаха без проблеми и разногласия и местата бяха разпределени бързо.
Председателското място е за ГЕРБ, ръководител на комисията ще бъде Росица Тодорова, която управлява РИК и на предходните избори. Заместник-председатели са Росица Колева от „ Обединени патриоти “ и Фатме Мустафова от Движение за права и свободи. Секретар на комисията ще бъде Мария Чомпова от Българска социалистическа партия.
Съставът на комисията ще бъде изпратен до ЦИК за одобряване.
Людмила ЙОРГОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР