Сливен. Областният управител на Сливен Чавдар Божурски изпрати поздравителен адрес

...
Сливен. Областният управител на Сливен Чавдар Божурски изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Сливен: Областният управител Чавдар Божурски поздрави служителите на полицията за Архангеловден

Сливен. Областният шеф на Сливен Чавдар Божурски изпрати приветствен адрес до шефа на ОДМВР ст. комисар Димитър Величков и чиновниците на полицията по случай професионалния им празник Архангеловден. Това оповестиха от Областна администрация Сливен . Поздравлението бе прочетено на тържествено заседание от зам. регионалния шеф Камен Костов.
„ Изказвам признателност към всички сътрудници, които способстваха да се резервира положителното име на полицията. Трябва да отбележа и ползотворното Ви взаимоотношение с прокуратурата “, декларира в поздравлението си Чавдар Божурски. „ Предстои ви още по-усърдна работа. Обръщам особено внимание на това, което се чака от Вас в името на децата и младежите на Сливенска област “, споделя регионалният шеф и показва проблемите с разпространяването на опиати, както и с криминогенната среда, в която някои сливенски деца са принудени да живеят. „ Освен безкомпромисно противопоставяне съгласно дадените от закона пълномощия, разгадавам на Вас да окажете подпомагане на институциите да бъдат върнати в учебно заведение необхванатите възпитаници. Това е пътят “, акцентира регионалният шеф. Той добавя, че работата на полицията постоянно е под натиска на обществените мрежи, от време на време остава недооценена.
„ Но който е самоуверен в делата си, няма да се уплаши от думи! Затова с възприятие за чест Ви приветствам за празника и Ви поисквам: Бъдете мощни! Здраве, благополучие и удача за Вас и околните, които Ви поддържат! “, приключва поздравлението.
На тържественото заседание ст. комисар Величков връчи премиите „ Полицай на месеца “ на Цветан Вълев от ПУ „ Петолъчката “, ст. контрольор Диаманди Диамандиев от районно управление (на МВР) на МВР-Котел, Димо Петров от Районно ръководство на МВР-Нова Загора и Илко Сикоров от Районно ръководство на МВР-Твърдица за проявения професионализъм при откриване на закононарушения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР