Сливен. Новата структура на булевард Хаджи Димитър“ ще се подобри

...
Сливен. Новата структура на булевард Хаджи Димитър“ ще се подобри
Коментари Харесай

Сливен: 1.800 млн. лв. са осигурени от правителството за реконструкцията на бул. „Хаджи Димитър“

Сливен. Новата конструкция на бул. „ Хаджи Димитър “ ще се усъвършенства доста образната връзка, както с обекта, по този начин и в целокупност за централна градска част. Това заяви по време на публичното разискване на плана за булеварда основният архитект на обекта инж. Анастас Кънев, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Сливен . Според инж. Кънев приоритет ще бъдат пешеходците, обезпечаване на сигурност за всички участници в придвижването, и в същото време реализиране на функционалност за устойчива и съвременна централна градска част.
Участниците в срещата получиха увещание от страна на заместник-кмета Румен Иванов, че всяко тяхно предложение и тенденция по плана ще бъдат взети под внимание.
В края на месец ноември 2018 година Общинското управление даде опция на жителите на община Сливен да внасят съответни оферти и отзиви по направената актуализация на плана за благоустрояване на бул. „ Хаджи Димитър “. Средствата в размер на 1.800 млн. лева са обезпечени от българското държавно управление.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР