Сливен. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова откри в

...
Сливен. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова откри в
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа

Сливен. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Поздравявам ви, че сте смели, дръзки и инициативни, че толкоз години работите настойчиво, създавате работни места и сте построили това съвременно дружество. Уверявам ви, че в наше лице като държавници имате поддръжка и можете да разчитате на нас и отсега нататък. Държавата би трябвало да поддържа бизнеса, който е на ярко, основава работни места и поддържа жителите да остават в родното си място. Трябва да сътворяваме положителни условия за бизнеса и с поддръжката на европейското финансиране да имаме опция да ставаме още по-инициативни “, сподели Павлова.
„ Горд съм, че вземам участие в този план. Ние сме хора, които си повярваха, че могат да създадат нещо огромно. Предприятието е най-модерното и най-голямото в Източна Европа “, сподели Георги Георгиев – съучастник във компанията " Кей Енд Ви " ООД, чиято благосъстоятелност е пералното стопанство.
Фирмата е записана през 2007 година, само че работи интензивно от 2008 година. Започнала е по едно и също време с две действия – кетъринг и пералня.
Работата е почнала на първо време в лечебни заведения и предприятия, по-късно – учебни заведения и хотели по морето. От тази година задачата е увеличение на потенциала. Основно работи за Източна България. Новият план се финансира със лични средства и заем на обща стойност към 5 милиона лв..
Предприятието е оборудвано с най-модерната техника, която не е пусната към момента в употреба, защото сега се правят проби на машините. Във компанията работят към 20 индивида, като броят на личния състав се чака да нарасне до 100 души.
Народният представител и регионален координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева поздрави бизнесмените и чиновниците във компанията. „ Гордост, че точно в Сливен се намира най-голямото и съвременно перално дружество освен в България, само че и в Източна Европа. Заслужават поздравления всички, които основават работа и работни места “, сподели Десислава Танева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР