Сливен. 18-годишната Симона Рачева беше избрана за Мис Сливен 2019.

...
Сливен. 18-годишната Симона Рачева беше избрана за Мис Сливен 2019.
Коментари Харесай

18-годишната Симона Рачева беше избрана за Мис Сливен 2019

Сливен.
18-годишната Симона Рачева беше определена за Мис Сливен 2019. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
Бляскавият театър „ Мис Сливен “ се състоя в зала „ Сливен “ нощес.
В надпреварата участваха 10 девойки от града под сините камъни. Титлата обаче беше извоювана от 18-годишната Симона Рачева. Тя беше поздравена от заместник-кмета Румен Иванов, който й връчи лентата.
„ Пожелавам доста бъдещи триумфи на Симона на международния подиум. Нека популяризира Сливен по целия свят “, пожела Румен Иванов.
Трета подгласничка на Мис Сливен стана 20-годишната Атанаска Маджарова. Втора подгласничка – 16-годишната Елинор Кирчева, а първа – 19-годишната Анджела Тонева. Тя сграбчи и лентата за лице на публиката.
Заместник-кметът Румен Иванов беше част от журито на състезанието. То включваше още победителки от състезания за хубост, известни дизайнери, публицисти и други. В ролята на водещи на блестящото събитие влязоха певицата Боряна Баташова и бургаският публицист Красимир Калудов. За положителното въодушевление на гостите сред обособените турове на състезанието се грижеха хаус вокалистката Нелита и оперната певица Веселина Тодорова.
Победителката Симона Рачева ще се бори за купата Мис България, защото състезанието в Сливен е част от огромната конкуренция.
Организатори на събитето бяха Община Сливен и Inter Model’s Burgas.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР