Следвайте Гласове в .Според Тино Хрупала, съпредседател на дяснопопулистката партия

...
Следвайте Гласове в .Според Тино Хрупала, съпредседател на дяснопопулистката партия
Коментари Харесай

Опозицията в Германия призова за премахване на санкциите срещу Русия и спиране на доставките на оръжия за Киев

Следвайте " Гласове " в.
Според Тино Хрупала, съпредседател на дяснопопулистката партия " Алтернатива за Германия ", немското държавно управление " със своя тесногръд фокус върху Съединените щати води немската стопанска система към крах ", оповестява ТАСС.

Правителството на Германия би трябвало да анулира антируските наказания и да спре доставките на оръжие за Киев, както и да се откаже от едностранния фокус върху Съединени американски щати в своята политика. Това съобщи съпредседателят на дяснопопулистката партия " Алтернатива за Германия " (AfD) Тино Хрупала в Бундестага.
" С вашето едностранчиво фокусиране върху Съединените щати водите немската стопанска система към крах. Виждаме това всеки ден ", акцентира водачът на AfD. " Откажете се от политиката си на наказания, основана на полезности, и спрете доставките на оръжие за Украйна. Помогнете за разрешаването на спора в Европа посредством договаряния “, прикани Хрупала, обръщайки се към Шолц.
Съпредседателят на " Алтернатива за Германия " изиска канцлерът да проверява събитията към " Северен поток " и да направи по този начин, че през тях да се доставя газ за Европа. " В тази връзка ви запитвам, господин канцлер, къде са резултатите от следствието на саботажа в " Северен поток " и " Северен поток 2 "? Попитах ви за това преди седмица. Вие казахте предходната седмица, че те ще бъдат показани скоро ", уточни Хрупала.

Той напомни, че Швеция е отказала да показа своите данни по този въпрос с Германия. „ Така ли би трябвало да се отнасят с нас приятелите? “, попита водачът на AfD. „ У нас, в Германия, със „ Северен поток “ имаше и продължава да има възможност да осигурим надеждни енергийни доставки на налични цени “, съобщи още Тино Хрупала.
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР