Следвайте Гласове в Руският певец от български произход Филип Киркоров

...
Следвайте Гласове в Руският певец от български произход Филип Киркоров
Коментари Харесай

Филип Киркоров за Зеленски: Моят стар другар от снимачната площадка твърде много влезе в ролята

Следвайте " Гласове " в
Руският артист от български генезис Филип Киркоров разяснява попадането си в санкционния лист на Украйна на страницата си в Instagram. Изпълнителят разгласява фрагменти от видеото към песента „ Just Give “ и се обърна към президента на Украйна Володимир Зеленски. „ Моят остарял приятел и сътрудник на снимачната площадка прекалено много влезе в ролята, а сюжетът, който му изпращат оттатък океана, води на пепелта и него самия, и страната му, на която е поверен “, акцентира артистът, оповестява ТАСС.

" За страдание, фанатичните хора, които са завладели пропагандата и новинарските стратегии, не разрешават на хората да чуят техните родственици, другари и други различни отзиви и вести. Междувременно имах шанс, единствено моите песни бяха неразрешени, да, зайчето ми ", написа Киркоров.
Певецът означи, че „ приема поздравления “ за включването на песните му в листата със наказания, а също по този начин благодари за признанието на неговия гений, значителност и известност.
„ Моят остарял приятел и сътрудник на снимачната площадка прекалено много влезе в ролята, а сюжетът, който му изпращат оттатък океана, води на пепелта и него самия, и страната му, на която е поверен “, акцентира артистът.

Киркоров назова попадането си в санкционния лист на Украйна демонстрация на „ културата на анулация “, която изкривява действителността и е хвалена от Запада. Според артиста културните полезности от дълго време са унищожени в западните елементи на Украйна, които „ като деца се подчиняват на звуците на флейтата на Хамелинския свирач “.
Президентът на Украйна Володимир Зеленски подписа в събота декрет, съгласно който управляващите на страната постановиха наказания на оперната певица Анна Нетребко, съветския режисьор Никита Михалков, артиста Филип Киркоров и още 117 души. Санкциите, наред с други неща, включват блокиране на сметки, прекъсване на осъществяването на стопански и финансови отговорности, преустановяване на културния обмен и съдействие, възбрана за влизане в Украйна, отнемане от украински държавни награди и други Тези ограничавания би трябвало да останат в мощ 10 години, отбелязва ТАСС.

След включването на Филип Киркоров в санкционния лист в интернет още веднъж стана популярно едно десетгодишно видео от взаимно присъединяване на артиста с Володимир Зеленски в развлекателна стратегия.
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
09 Яну 20235309 Яну 202317109 Яну 202311909 Яну 202344509 Яну 2023103909 Яну 2023180Коментарилогика на американското безкултурие: от просвета на заниманието - към просвета на отмяната09 Яну 2023 11:16ч.
Чавка е изпила мозъка освен на англосаксонците, само че и на директивно поробеното посредством мантрите и парите им западно човечество. Събуждането от опиатната кома ще бъде ненадейно и по никакъв начин не занимателно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Светльо09 Яну 2023 11:39ч.
А рускоезичното човечествто да не би да е трезво? Чавка е изпило мозъка и на рускоезичното, и на западното човечество. Демоничната полуда не познава граници и нации. Нормалните хора са натикани в ъгъла от изпадналия в алкохолен войнстващ кока, делириум Изток и псевдолибералния, джендъраски, зелен Запад.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Русия се бори за полагащото и се по право. А вие сте ненормални и ще бъдете изтрити от историята дружно с потомствата си.09 Яну 2023 11:49ч.
Няма бъдеще за петстотин години гнилото сляпо черво на историята, минаващо за " цивилизация " на Запад.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Светльо09 Яну 2023 12:58ч.
Не четеш какво пиша, само че е типично за слепия русофил. Русия се борела, първо прочети какво съм написал, осъзнай го, а след това виж какво става вътре в клетата Русия, че надминаха Запада в градежа на цифровия концлагер, па тогава пиши кой е естествен и кой не.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Haho09 Яну 2023 13:23ч.
Светльо, добре си го написал. Ама деби.ните по Иво Христов са доста, двоумя се че професора е смалил броя им. И това е по целия свят. И те са навсякъде- и при така наречен евроатлантици, които стават и лягат като плюят Русия, но и при така наречен русофили, които са русофили щото ненавиждат англо-саксите, а не щото схващат нещо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ами, някаква пагубна просвета на анулацията е обзела " елитите " на ръководство и на Запад, и на Изток09 Яну 2023 11:50ч.
Случаят с Алла Пугачова?! Последно прочетоха, че в Русия федерално се търси филантропа Борис Зимин. През 2016 година Борис и Дмитрий Зимин основават Фондация " Зимин ", организация с нестопанска цел, която поддържа науката и образованието в Русия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вече 10 години Путин оправдава законите за " непознатите сътрудници ", базирайки се на " американския опит " 09 Яну 2023 11:58ч.
И те от ден на ден се употребяват от Кремъл за гонене, унижение и обезличаване на съветската просвета и техните дейци. ---> https://meduza.io/feature/2022/12/02/10-let-putin-opravdyvaet-zakony-ob-inoagentah-ssylayas-na-amerikanskiy-opyt-i-postoyanno-obeschaya-ih-uluchshit
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Наистина подобен закон е основан на първо време в САЩ09 Яну 2023 12:05ч.
През 30-те години немския националсоциализъм и персонално Хитлер са били извънредно известни зад океана, имало е многочислени организаци вид Неправителствени организации, финансирани от Германия. Досущ като днешна България с американските Неправителствени организации.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Интереса клати феса09 Яну 2023 12:11ч.
Киркоров пресметна и калкулира, че сумата от несигурните му концерти в Съединени американски щати, Германия, Кипър и България...е несравнимо по-малка от сумата в Русия, Армения, Белорус и Дубай. И избра съветското! Алла, Галкин, Слепаков...избраха губещия бизнес.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Калкулиращите мишки набеждавет всеки09 Яну 2023 12:33ч.
в личните си пристрастености...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ина09 Яну 2023 12:13ч.
няма български генезис Киркоров, показва се за българин в Русия, само че не е, майка му е рускиня, татко му арменец, роден е в България, във Варна и даже следва българската традиция за имената на децата, щерка му носи името на майка му, пее български песни, на български в България, на съветски в Русия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ама влагайте мялко мисъл09 Яну 2023 12:37ч.
Щом е роден в България е българин, в това число по нормите на българското право. Аман от изявена профанщина.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мараган09 Яну 2023 12:48ч.
Така е, безмозъчните дронове не вършат разлика сред " роден в България " и " български генезис ". Съмнявам се самият Киркоров да твърди, че е българин по генезис, по-скоро натъртва на връзката си с България заради раждането му тук. Което му порави чест имайки поради шовинизма на руснаците.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Колаген09 Яну 2023 12:53ч.
@Ама вложи и ти малко мисъл. По нормите на БГ правото с цел да си български жител по рождение в страната би трябвало един от родителите ти да е БГ жител или да не придобиваш друго поданство по генезис. Никое от двете условия не е изпълнено при Киркоров. Та, като се родиш някъде значение има произхода ти, а не географското място на раждане. С изключение на страните, които го дават по порезумция и те са общо 2 в света.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ha ha ha09 Яну 2023 13:26ч.
Где ви копаят такива " специалисти " по гражданско право...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk09 Яну 2023 12:37ч.
Зеленски доста сполучливо влезе в ролята на Терминатор5, заради одъртяване на Шварценегер, само че в действителна среда, която и до през днешния ден не може да осъзнае. В бъдеще няма да има страна, на която да се вживява за президент, ще му останат единствено клиповете от Квартал95, а може и от тях да хартиса.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нова Хазария09 Яну 2023 12:53ч.
Тече проект за основаване на така наречен Нова Хазария на територията на някогашната УССР. Тия, които стоят задптова начинание са закупили и доста земя в нашата Добруджа. Ние сме наред за заколение измежду така наречен " украинци ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231300024 Дек 2022357206 Яну 202399228 Дек 2022773
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР