Следвайте Гласове в .Кремъл отказа да коментира съобщение на ,

...
Следвайте Гласове в .Кремъл отказа да коментира съобщение на ,
Коментари Харесай

Кремъл отказа да коментира информацията за американско-руски разговори за Украйна

Следвайте " Гласове " в.
Кремъл отхвърли да разяснява известие на, че Съединени американски щати са провели неоповестени диалози с висши съветски представители за отбягване на по-нататъшно ескалиране на войната в Украйна, съобщи Ройтерс.

Според информацията на вестника американският консултант по националната сигурност Джейк Съливан е разговарял със сътрудници на съветския президент Владимир Путин с вяра да се понижи заплахата от разгръщане на войната в Украйна или превръщането й в нуклеарен спор.
" Няма какво да кажем за тази обява ", съобщи пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков.
" Отново дублирам, че има някои истинни известия, само че по-голямата част от известията са чиста нечиста сделка ", сподели той. По думите му, Русия остава " отворена " за диалози, само че не може да договаря с Украйна, откакто Киев отхвърля да води договаряния с Москва.

Според  съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан е имал диалози с високопоставени съветски представители с вярата да се понижи рискът войната в Украйна да прерасне в нуклеарен спор. Изданието цитира американски представители, съгласно които Съливан е имал поверителни диалози в последните месеци със съветника в Кремъл Юрий Ушаков и секретаря на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев.
Белият дом отхвърли коментар по отношение на информацията, а говорителката на Съвета за национална сигурност Ейдриън Уотсън съобщи, че: " Хората настояват доста неща ".
Съливан пътува до Киев в петък и там изрази пред украинските управляващи непоклатимата поддръжка на Вашингтон за Украйна.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
07 Ное 20221307 Ное 202210507 Ное 202233507 Ное 202219307 Ное 202269407 Ное 20222396КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022126319 Окт 202269321 Окт 2022131024 Sep 20222478
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР