Следващият вторник ще стане ясно кога ще бъде рестартиран строежът

...
Следващият вторник ще стане ясно кога ще бъде рестартиран строежът
Коментари Харесай

Другата седмица ще стане ясно кога се рестартира строежът на “Колежа”, коронавирусът бави “Лаута”

Следващият вторник ще стане ясно по кое време ще бъде рестартиран градежът на стадион " Христо Ботев “ в Пловдив. От Общината към този момент оповестиха спечелилия в публичната поръчка - ДЗЗД " Колежа " с водещ сътрудник ПИМК, чиято оферта бе за 52 389 126 лв. с Данък добавена стойност.

" Всички участващи компании към този момент са известени за избора на победител. Те могат да апелират решението в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), като крайният период за това изтича на 9 ноември в 23,59 часа “, показа пред Plovdiv24 началникът на Дирекция " Обществени поръчки " Тодор Тодоров.

От правото да апелират могат да се възползват 4 компании, които бяха отстранени на финалната права на състезанието - ДЗЗД " Онфра Конструкт " с водещ сътрудник " Парсек груп ", софийското сдружение " ВХД " АД, " Щрабак " ЕАД и ГБС - Пловдив. Ако нито една от нях не го стори, строителството на оборудването ще може незабавно да се възобнови. В противоположен случай обаче процедурата ще се проточи с месеци.

Успоредно с това отварянето на ценовите предложения за публичната поръчка за реконструкцията на стадион " Локомотив " ще се забави за неопределен срок поради пандемията от COVID-19.

Понастоящем заместник-кметът по строителството Пламен Райчев и шефът на Дирекция " Обществени поръчки " Тодор Тодоров са с позитивни проби и са изолирани в домовете си. Чак след оздравяването им следва да се отворят ценовите предложения на кандидатстващите компании.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР