Следващия път, когато отивате на среща с партньора си, не

...
Следващия път, когато отивате на среща с партньора си, не
Коментари Харесай

Лъв, Близнаци, Водолей: Любимата кухня на тези зодиакални знаци

Следващия път, когато отивате на среща с колегата си, не забравяйте да обърнете внимание на зодията му, защото това може доста да ви помогне да изберете верния ресторант за вечеря. Астрологията споделя доста за личностните ви черти, както и за желанията ви към храната. Това е един от методите да откриете обичаната кухня въз основа на зодиакалния знак.

Ето 3 зодии и обичаната им неща за ядене:

Лъв

Тази зодия е обвързвана с морската храна. Те обичат бульон и сочни купи. Така че, разнообразни типове рамен, тенджери с морски блага или къри със скариди са измежду обичаните им. Наред с тях те обичат засищаща храна като ориз и картофи, само че държат те да бъдат приготвени изтънчено и с усет.

Близнаци

Тази зодия е обвързвана с експериментирането и храната не е изключени. Те са огромни кулинари и обичат да изследват нови усети. Любим тип кухня за Близнаци обаче ще бъде всичко, направено с естествени съставки. Те избират вегетарианска диета с повече салати. Близнаците обичат да се любуват на свежи плодове и зеленчуци и избират да поддържат диетата си постна и уравновесена.

Водолей

Тази зодия обожава другите усети. Те обичат мексиканската храна и безусловно биха желали да се любуват на такос и бурито. Те обожават по-конкретно пилешки тако и обичат вкусовия профил на мексиканската храна. Така че, в случай че желаете в действителност да впечатлите един водолей, заведете го на мексикански ресторант.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР