Следващите два мача на световния шампион в тежка категория Антъни

...
Следващите два мача на световния шампион в тежка категория Антъни
Коментари Харесай

Антъни Джошуа ще се бие в Лондон на 22 септември и 13 април

Следващите два мача на международния първенец в тежка категория Антъни Джошуа ще бъдат на стадион " Уембли " на 22 септември тази година и 13 април идната, оповестиха от промоутърската организация на британеца.

Почти несъмнено противници на Джошуа в двата мача ще бъдат кандидатът за пояса на Световната боксова асоциация (WBA) Александър Поветкин и първенецът на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър, само че към момента не е ясно в какъв ред. За момента по-вероятно наподобява Ей Джей първо да пази поясите си против Поветкин, а напролет на идната година да се опита да стане безспорен международен първенец в мач с Уайлдър.

" Обикновено опцията да се биеш на толкоз митичен стадион като " Уембли " идва един път в живота, тъй че да мога още веднъж да го направя, е необикновено.

Последните ми два мача в Кардиф бяха извънредно и желая да благодаря на почитателите там. Благодаря и на лондончани, че търпеливо изчакаха завръщането ми ", разяснява Джошуа, който има единствено победи на професионалния кръг.

За последно британецът се би на " Уембли " през април предходната година, когато в един от най-зрелищните мачове в последните 20 години нокаутира Владимир Кличко в 11-ия рунд. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР