Следващата седмица, на 29-ти януари, Realme ще представи смартфоните Realme

...
Следващата седмица, на 29-ти януари, Realme ще представи смартфоните Realme
Коментари Харесай

Realme 12 Pro ще получи процесора Snapdragon 6 Gen 1 и камера със съвсем нов оптичен сензор на Sony

Следващата седмица, на 29-ти януари, Realme ще показа смарт телефоните Realme 12 Pro и Realme 12 Pro+. В навечерието на събитието производителят разкри нови елементи за младшия модел от тази серия.

Realme разгласи, че 12 Pro ще получи камера, основана на оптичния датчик Sony IMX882 с оптична стабилизация на изображението. Този датчик към момента не е разгласен и наподобява Realme 12 Pro ще бъде първият смарт телефон, който ще разполага с камера, основана на него. Според изтеклата вътрешна информация този датчик може да е преименувана версия на датчика LYT-600, който се употребява да вземем за пример в камерата на Oppo Reno11 5G. По-рано бе обявено, че Realme 12 Pro+ ще има камера със датчика Sony IMX890. Но в този момент се оказа, че този телефон ще получи по-добър фотосензор.

Според формалното известие на Realme в обществената мрежа X главната камера на смарт телефона ще има 50MP датчик и ще „ революционизира “ фотографията.

Ако се съди по рендерите на Realme 12 Pro, той ще има три камери, само че няма да забележим перископичен обектив. Съобщава се също по този начин, че камерата на смарт телефона ще има 20-кратно нарастване. Това в действителност може да значи телефото обектив с 2-кратно нарастване и 10-кратно цифрово нарастване. В уеб страницата на компанията се показва, че Realme 12 Pro се базира на 8-ядрения процесор Snapdragon 6 Gen 1. Той се създава посредством 4 nm развой.

Realme сподели Realme 12 Pro+ на ревюто CES 2024 в Лас Вегас през януари, като го разгласи за първия смарт телефон от междинен клас, който получава перископна камера. Всички останали детайлности за новите артикули ще станат известни на 29-ти януари.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР