Следователите, претърсващи мястото, където се е разбил руски военнотранспортен самолет

...
Следователите, претърсващи мястото, където се е разбил руски военнотранспортен самолет
Коментари Харесай

Съобщава се, че са намерени записващи устройства от катастрофата на руски самолет, при която са загинали всичките 74 души на борда

Следователите, претърсващи мястото, където се е разрушил съветски военнотранспортен аероплан в граничен регион покрай Украйна, са намерили полетните записващи устройства на самолета, ден откакто Москва упрекна Киев в сваляйки самолета и президентът на Украйна изиска интернационално следствие.

Ил-76 падна от небето и се разруши в голяма огнена топка в селски регион на Русия в сряда, убивайки всичките 74 души на борда, споделиха съветските управляващи, до момента в който войната наближава двугодишната си граница.

Руски публични лица упрекнаха Киев, че е свалил самолета с две ракети, потвърждавайки, че 65 украински военнопленници са били на борда, до момента в който са се насочвали към замяна на пандизчии.

Те не предложиха доказателства за изказванието си.


Украинските управляващи потвърдиха, че е трябвало да се извърши замяна на пандизчии да се случи в сряда и че е анулирано, само че споделиха, че нямат информация кой е бил в самолета.

Дмитро Лубинец, омбудсманът по правата на индивида на Украйна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР