Следобед в Деня на народните будители ДНСК въведе в експлоатация

...
Следобед в Деня на народните будители ДНСК въведе в експлоатация
Коментари Харесай

Първият аквапарк на София е готов, новият парк Възраждане е разширен с 4-ти етап

Следобед в Деня на националните будители ДНСК вкара в употреба четвъртия стадий на първия софийски парк за последните 35 години – Възраждане. Освен с нови алеи, красиво завършени екстериори и доста дървета и шубраци, той е незабравим с нещо неповторимо. Първия в София аквапарк.

Още след дни ще може да се употребява големият затрупан басейн, а от през днешния ден и новите дървени шезлонги за печене – слънчеви бани, на прелестната свежа зелена ливада. А щом се стопли времето – откритите водни атракции, в това число пързалките в самото сърце на града – сред Мол София и под МВР-болница, с комфортни транспортни връзки и необятния бул. сред ъгъла на бул. Ал. Стамболийски и Руски монумент.

Работата по парка стартира преди няколко години, като първата му част е открита от 2 години, а това към този момент е четвърти стадий. Вместо да се краде от него, както се правеше при ръководствата до 2005 година, при настоящето си ръководство фамозното общинско сдружение Софийски парцели влага парите си в новия парк на милионния град.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР