Следим всичко с голям интерес. Ние се ваксинирахме преди 4

...
Следим всичко с голям интерес. Ние се ваксинирахме преди 4
Коментари Харесай

Българи, ваксинирани със Спутник V: Имаме много висок титър на антитела и никакви странични ефекти

" Следим всичко с огромен интерес. Ние се ваксинирахме преди 4 месеца – имаме доста висок титър на антитела и нулеви последици като странични резултати. Следим и информацията за „ Спутник V” и страничните резултати. Тя също е векторна ваксина, само че е по-различна от останалите”, описа доктор Диян Иванов в ефира на „ Здравей, България” по. Той и брачната половинка му – доктор Йорданка Чанева, са се ваксинирали с съветската ваксина „ Спутник V”.

„ Ако имаше странични резултати след имунизацията, това нямаше да остане прикрито. Сериозни затруднения няма по какъв начин да останат скрити, още повече, че това се следи от интернационалните организации”, изясни доктор Чанева.

Д-р Иванов описа за без значение изследване в Унгария, което съпоставя 5 разнообразни ваксини. По всички индикатори „ Спутник V” е по-добра от останалите. Сънародниците ни са се ваксинирали през декември. Вече имат документ, който да удостовери, че са ваксинирани. В него са разказани и при какви случаи би трябвало да се посети доктор. Има възможност обаче тези документи да не важат при влизане в Европейски Съюз. В подобен случаи фамилията ще би трябвало да си направи PCR – тест, който е изцяло безвъзмезден в Русия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР