следи на живо за вас всичко, което се случва във

...
следи на живо за вас всичко, което се случва във
Коментари Харесай

ДЕН 28 ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА: В обсадения Мариупол 100 000 души живеят при нечовешки условия

следи онлайн за вас всичко, което се случва във войната сред Русия и Украйна:
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3076
10:42
Военна техника се движи от Беларус към украинската граница


Ешелон с военна техника е потеглил нощес от Беларус към украинската граница, заяви украинската организация УНИАН, като се базира на беларуски железничари, написа БНР. Още в неделя украинското министерство на защитата заяви, че има признаци за подготовка на беларуската войска за навлизане в Украйна.
Копирано
10:35
Путин има намерение да взе участие в срещата на Г-20 в Индонезия, макар недоволството на някои страни


Руският президент Владимир Путин има намерение да взе участие в срещата на върха на Г-20, която ще се състои по-късно тази година в Индонезия, заяви през днешния ден съветската посланичка в Джакарта след апели от някои страни-членки на групата Русия да бъде изключена от нея, съобщи Ройтерс.
Копирано
10:15
Цените на самолетните билети скачат поради войната в Украйна


Авиокомпании ще усилват цените на билетите, поради повишаването на течните изкопаеми горива (а оттова и на керосина). Това се случва вследствие на войната в Украйна, оповестява профилираното издание "Бурсие ", представено от Българска телеграфна агенция.
Копирано
09:56
Дмитрий Медведев: Задача №1 на Съединени американски щати е да разрушат Русия


"Задача номер едно на Съединени американски щати е да разрушат нашата татковина ", това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, представен от газета.ру.
Копирано
09:27
Петър Иванов: Всяка капка гориво от Русия се трансформира в бомба


„ В Украйна се води война освен за нейната самостоятелност, само че и за демокрацията като цяло “, съобщи пред БНР Петър Иванов, изпълнителен шеф на Американската комерсиална камара.
Копирано
08:48
Стоянка Желева: Русия е една тоталитарна фашистка страна


Дъщерята на Желю Желев изпрати писмо до Кирил Петков. В него Станка Желева упорства страната ни да изпрати неотложно военна помощ за Украйна.
Копирано
08:09
Европейска комисия предлага помощ от 3 милиарда евро за страните, приемащи украински бежанци


Финансова помощ от 3 милиарда евро за страните от Европейския съюз, приемащи на своя територия бежанци от Украйна предлага ръководителят на Европейската комисия Урсула Фон Дер Лайен.
Копирано
07:10
Съединени американски щати и съдружниците им преценят дали Русия да остане в Г-20


Съединени американски щати и техните западни съдружници преценят дали Русия би трябвало да остане в границите на Групата на двадесетте (Г-20), в която членуват огромни стопански системи, след нахлуването й в Украйна, оповестиха на Ройтерс източници, участващи в разискванията.
Копирано
06:49
Зеленски: В обсадения Мариупол 100 000 души живеят при безчовечен условия


Украинският президент Володимир Зеленски съобщи през днешния ден, че мирните договаряния с Русия за преустановяване на продължаващата към този момент месец война са били сложни и от време на време конфронтационни, само че добави, че "стъпка по стъпка се придвижваме напред ", заяви Ройтерс.
Копирано
06:45
Руснаците са унищожили лаборатория в Чернобилската АЕЦ


Руските военни сили са унищожили нова лаборатория в атомната електроцентрала в Чернобил, която, наред с други неща, работи за възстановяване на ръководството на радиоактивните боклуци, заяви украинската държавна организация, отговаряща за неразрешената за достъп зона на Чернобил, заяви Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР