СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Криминалистите в шок! Вадят трупа на Кети от кладенеца


СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Криминалистите са в потрес след намирането на натрупа на убитата брачна половинка от разстреляното 6-членно семейство Кети Кюхова. Тялото бе намерено надалеч от другите трупове в къщата - чак в гората над вилната зона на Нови Искър. То е било хвърлено в бунар. 

Новите находки дават на криминалистите мотив да считат, че невъзмутимият убиец е познавал местността, защото е избрал да тръгне с джипа в затънтената околност по пътека, употребена от бракониери, както и е знаел за кладенеца.

Припомняме, че както ПИК заяви, с намирането на натрупа на Кети жертвите на жестокото ликвидиране в Нови Искър стават 6. Във вторник в дома на фамилията бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия наследник Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). 

 Цяла нощ проверяващите вършиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата убити. А Кети Кюхова беше оповестена за търсене. Тази заран стана ясно, че е открит джипът на фамилията. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон. 

На място дойде и кола за спешна помощ на Съдебна медицита с криминалисти и носилка, които евентуално ще приберат тялото на дамата. Налага се това да стане пешком, защото регионът е кръстосан и мъчно наличен, съобщи кореспондент на ПИК TV.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР