След злощастния финал за Купата, на Левски му остана да

...
След злощастния финал за Купата, на Левски му остана да
Коментари Харесай

Нови трудности за Левски в битката за бронзовите медали

След злополучния край за Купата, на Левски му остана да се бори със зъби и нокти за третото място и да се добере най-малко до бараж за присъединяване в Лига Европа.

И тази задача обаче се усложнява много. Причината е, че на финала против " белите " трима души от отбора на Делио Роси изгоряха за тежкото посещение на Лудогорец в Разград.

 Левски пусна билетите за последното дерби с ЦСКА
Левски пусна билетите за последното дерби с ЦСКА

Двубоят е във вторник на " Васил Левски "

Това са Хали Тиам, Жорди Гомес и Холмар Ейолфсон. По-лошото е, че от тримата единствено Тиам е осъден за един мач. Испанецът и исландецът ще изгорят и за дербито с ЦСКА, защото получиха деветото си публично предизвестие.

И в случай че за позицията на Гомес, Левски има много реализатори, то а много внимателно става ситуацията на тима в отбрана. В отсъствието на Холмар, наличието на рисковия Аймен Белаид става неизбежно за дуелите в Разград и против " алените ".

Давид Яблонски пък виси с 4 картона и в случай че получи пети в Разград също ще изгори за мача с отбора на Христо Янев. Продължават да висят за един мач наказване Васил Панайотов и Станислав Костов, а откакто получи четвъртия си жълт картон на финала, към този момент виси и Филипе Нашименто, написа " Тема Спорт ".

 Левски: Купата е в сърцата! Поклон! (ВИДЕО)
Левски: Купата е в сърцата! Поклон! (ВИДЕО)

" Сините " благодариха на своите правилни почитатели за поддръжката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР