След загубата с 1:3 от Реал Мадрид в последната контрола

...
След загубата с 1:3 от Реал Мадрид в последната контрола
Коментари Харесай

Гатузо: Много съм доволен от свършената работа през лятото

След загубата с 1:3 от Реал Мадрид в последната контрола на отбора наставникът на Милан Дженаро Гатузо показа усещанията си от дуела и предсезонната подоготвка.

“За злощастие, допуснахме два гола в добавеното време. Трябва да се подобрим в този аспект, тъй като това не се дължи просто на шанс. Беше значимо да играем добре. Време е да се фокусираме върху шампионата и да се подготвим за сложния мач с Дженоа. Доволен съм от включването на Калдара и Бака, само че постоянно избирам да разясня колектива, а не индивидуалностите”, съобщи Гатузо пред клубната телевизия.
Gennaro Gattuso believes #ACMilan are " on the right track " and can begin to close the gap on #Juventus, but can't rely on Gonzalo Higuain https://t.co/XyBMnzaH6w pic.twitter.com/HJmmc9fib7
— footballitalia (@footballitalia) August 11, 2018 Този тим би трябвало да знае, че постоянно е нужно да се подобряваме към нищо друго с изключение на най-хубавото. Все още ни липсват скорост и ускоряване. Знаем го и ще работим върху това през тази седмица. Много от футболистите към този момент са играли дружно, а новите ще са ни от изгода. Много съм удовлетворен от работата, която свършихме през това лято. Трябва да продължаваме по този метод. Играем добър футбол, само че би трябвало да сме по-настойчиви. Справихме се добре през днешния ден. Борихме се за всяка топка, само че най-после тяхната класа си пролича”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР