След яко бъхтене с радост сайтът MMA.BG съобщава, че новото

...
След яко бъхтене с радост сайтът MMA.BG съобщава, че новото
Коментари Харесай

Подкаст за бойни спортове `3 Рунда` стартира в понеделник

След крепко бъхтене с наслада уеб сайтът MMA.BG оповестява, че новото студио е готово и още в понеделник започват нова графа, която ще се излъчва онлайн в страницата им във Фейсбук.

Видео-подкаста за бойни изкуства носи името "Три Рунда " и ще излъчи пилотния си епизод на 20-ти януари от 19:30 часа.

"3 Рунда " си има правила - в него няколко индивида ще проучват и дискутират 3 горещи и настоящи тематики, като всички гледащи онлайн могат да се включват интензивно в полемиката с мнения в Фейсбук.

За всяка тематика е обособен по 1 рунд, който трае 25 минути. Ако обаче полемиката е в действителност потребна и забавна, към рунда ще имаме продължения.

В "ТРИ РУНДА " - Епизод 1 ще се приказва по следните три тематики:
Ще проучваме дуела на Конър Макгрегър в UFC 246, както и това по какъв начин един човек промени разпоредбите на играта;
Ще си поговорим за идния боксов дуел сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа;
Ще разгледаме феноменът "New Year, New Me " или това по какъв начин да задържим верния фокус и мотивация през цялата година.

Всички, които гледат "Три рунда " онлайн в Фейсбук страницата ни в понеделник (20 януари) от 19:30 часа могат да се включват в полемиката с въпроси и мнения, които ще се четат непрекъснато, тъй че дружно да създадем един потребен диалог.

В края на живото лъчение ще бъдат изтеглени и трима късметлии от играта на MMA.BG и Monster Energy за прогноза на дуела сред Макгрегър и Серони в Instagram, които ще завоюват неповторими ММА ръкавици Monster Energy - Conor McGregor Signature Series и по един страховит календар с девойките на Monster Energy.

За всеки, който счита че има аналитично мислене, тренира и има наблюдаване върху бойните спортове и желае да помогне в развиването на рубриката и има предпочитание да се включи в участията онлайн в студиото - пишете ни в Фейсбук.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР