След войната Украйна може да стане ядрена държава, заяви полк.

...
След войната Украйна може да стане ядрена държава, заяви полк.
Коментари Харесай

Експерт пред Марица: Свалени са половината самолети на Рус...

След войната Украйна може да стане нуклеарна страна, съобщи полк. о. р. Вилис Цуров

 

Отчаяни и крайни са дейностите за частична готовност на съветския президент Владимир Путин. Това счита  председателят на УС на Съюза на офицерите от запаса „ Атлантик ” полк. о. р. Вилис Цуров. Според него мобилизацията мъчно ще се получи поради всеобщата безнравственост от хода на войната. 

„ Сега руснаците гледат по някакъв метод да попълнят и компенсират загубите си, а имат огромни загуби в жива мощ. Планирали са да изпратят към 50 нови батальона. Но не могат да ги основат. В Чечня и Дагестан са създали 3 или 4 по 450 индивида. А на другите места съвсем няма основани батальони. Тази готовност няма да окаже никакво въздействие върху хода на военните дейности. Руски покорен авиатор описа, че половината от плануваните за войната военни самолети са свалени. И летците също са свалени, а Русия към този момент няма никакво предимство във въздуха. Същото е с хеликоптерите ”, изяснява полк. о. р. Цуров. 

Според него за войната в Украйна Руската федерация е планувала към 550 самолета. Досега са изгубили към 250.

„ Това са елитните им водачи. Те започнаха войната с елитните си самолети и водачи, само че им ги смъкнаха. И в този момент непрекъснато смъкват по един-два самолета, само че това са към този момент остарели модификации. Имат стратегически запас от нови изтребители, който не употребяват тъй като не се знае какво може да стане ”, изясни ръководителят на УС на Съюза на офицерите от запаса „ Атлантик ”. 

Две трети от съветската хеликоптерна авиация също е „ приземена ”. Според по Jane`s Defense декларирани към 350 хеликоптера, а съгласно украинците са свалени към 250. Остават единствено 100 и това са им хеликоптерите за цяла Русия. 

Ако беше „ война ”, а не „ Специална военна интервенция ” щяха да създадат до момента всеобща готовност. Досега Руската федерация има над 55 хиляди убити и може би към 200 000 ранени.

Полк. Цуров счита, че това оказва безнравственост на армията – стига се до такава степен, че леко ранените не желаят да се връщат на фронта.

„ Предстои разпад на Руската Федерация и това го споделят от ден на ден хора. Ген. Бен Ходжес счита, че това е неприятно, тъй като ще се появят доста нуклеарни страни. И Украйна може да стане нуклеарна страна, откакто заявява, че след войната ще е неутрална. Основното  въоръжение на руснаците на процедура е отпътувало. Прогнозите ми са, че украинците до Нова година или малко след нея ще изчистят руснаците от своята територия и НАТО ще влезе в Украйна с цел да отбрани личната си територия. Това е дефиниция, съгласно която НАТО си защитаваше територията чак от Афганистан. Всяко нещо, което оказва въздействие върху сигурността на НАТО, без значение къде е, може да бъде обект на отбрана. Затова след изгонването на руснаците алиансът може да влезе в Украйна ”, споделя полк. о. р. Цуров. 

 

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР