След вчерашната трагедия със стрелба в ОУ Владислав Рибникар“ във

...
След вчерашната трагедия със стрелба в ОУ Владислав Рибникар“ във
Коментари Харесай

Приятели на убитите ученици в Сърбия: Видяхме кръвта и дупките от куршумите в коридора на училището

След вчерашната покруса със пукотевица в ОУ " Владислав Рибникар “ във Врачар, когато 14-годишно момче с револвер стреля и умъртви осем свои връстници и портиера на учебното заведение и рани шестима възпитаници и преподавател по история, разпитите и следствието не престават и през днешния ден, написа сръбското издание " Курир “.

Приятели на убитите възпитаници с горест се сбогуват с връстниците си.

" Убиха трима наши другари, няма да ги забележим повече, тъй като той по този начин реши “, споделиха за " Курир “ техни съученици, които са облечени в черно и носят бели рози.

" С трима бяхме неразделни, само че с всички в учебно заведение бяхме другари “, допълват децата. " Бяхме затворени в учебното заведение и не знаехме какво се случва, когато чухме изстрелите всички се бяхме вкаменили. Изведоха ни да не видим, само че имаше кръв в коридора и в този момент има дупки в стените “, допълват те.

" Цялото учебно заведение видя неговия лист и на никой не е ясно за какво го е написал и по какъв начин го е избрал. Чувстваме се доста зле. Никой от листата не го е докосвал “, споделят още учениците пред " Курир “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР