След успешната защитна на титлата в категория перо на събитието

...
След успешната защитна на титлата в категория перо на събитието
Коментари Харесай

Крис Сайборг раздаде 222 бургера за победата в UFC 222

След сполучливата защитна на купата в категория перо на събитието UFC 222 този месец шампионката при дамите Крис Сайборг показа триумфа си с общността в града, в който живее.

Родената в Бразилия Сайборг (20-1), която победи рускинята Яна Кунитская (10-4) в първия рунд посредством механически нокаут, в този момент живее в Лос Анджелис и даже през предходната година стана американски жител. Независимо дали посещава детска болница или взима присъединяване в акции за набиране на средства, Сайборг е тази, която обича да оказва помощ на хората в потребност.

Този път Сайборг направи нещо малко по-различно вследствие на дуела си в UFC 222. Тя и нейният екип закупиха 222 чийзбургера и ги раздадоха на бездомните хора в региона на Скид Роу в ценъра на Лос Анджелис.

"Не обичам да върша видеоклипове, с цел да се демонстрирам или потвърждавам. Аз просто желая да вдъхновя и други хора да създадат същото. Ако извършите нещо даже и малко, ще извършите някои хора в действителност щастливи ", съобщи Сайборг.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР