След успешната премиера по-рано през юли днес отново можем да

...
След успешната премиера по-рано през юли днес отново можем да
Коментари Харесай

Варненският Куклен театър представя постановка за възрастни

След сполучливата премиера по-рано през юли през днешния ден още веднъж можем да гледаме спектакъла на Държавен куклен спектакъл - Варна, " Три диоптъра благополучие ".

Постановката е авторски план на Боян Иванов и ще се играе в Малък летен спектакъл (в комплекса на Кукления спектакъл, ул. " Драгоман " № 4), от 21 часа.

Сценографията и костюмите са дело на Ванина Цандева, хореографията - на Таня Соколова, съветник на куклени подиуми е Вера Стойкова. В функциите ще забележим: Галин Гинев, Боян Стоянов, Гергана Господинова, Стоян Стоянов, Веселина Калчева, Красимир Добрев, Евгения Василева, Диана Цолевска, Теодор Христов, Вера Стойкова, Елица Данаилова, Мария Томова, Борис Коев, Иван Шумаров.

" Три диоптъра благополучие " е едно извънредно зрелище от скечове, което стартира със женитба и бързо въвлича феновете в лабиринт от обстановки, в които с възприятие за комизъм добре познатото е огледано от непредвиден ъгъл. Хора, а понякога и кукли, се впускат в хаоса, задвижен от претекста какво ни свързва и обвързва посред ни, от време на време прочувствено, от време на време единствено официално. И постоянно в търсене на щастието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР