След успешната кампания по разпродаването на наличностите си в София,

...
След успешната кампания по разпродаването на наличностите си в София,
Коментари Харесай

Внимание, Варна! Само до 13 юни: Килим World пренася голямата ликвидация на килими във Варна

След сполучливата акция по разпродаването на наличностите си в София, ползата на варненци към красивите килими е огромен и Килим World гостуват във Варна, с цел да може и варненци да се възползват от огромните отстъпки. Само за броени дни във Варна клиентите ще имат неповторимата опция да си изберат всред голямо количество качествени килими, само че този път на ЛИКВИДАЦИОННИ цени – 80% на огромна част от асортимента на Килим World!

На нашите ширини такова нещо не се е случвало до момента и в близко бъдеще мъчно ще се случи още веднъж. Както към този момент няколко пъти се загатваше в медиите, интернационално приетата компания " Килим World “ извърши най-голямата ликвидация, която в миналото се е случвала, а в този момент я придвижва за броени дни във Варна.

Само след няколко дни тази компания с дългогодишна история ще бъде закрита. Въпреки че от десетилетия предлага голямо многообразие от висококачествени ръчно направени, съвременни и ориенталски килими, след няколко дни тя ще остане в предишното.

Купувачите на тези първокласни артикули в никакъв случай към този момент няма да имат опция да намерят подобен необикновен избор от ръчно тъкани килими на едно място, каквото е " Килим World “. В продължение на повече от четири десетилетия две генерации с доста възторг и опит развиваха тази неповторима активност и до през днешния ден съумяха да я разширят в цяла Европа. В основата на този триумф стоят дългогодишните търговски връзки с най-хубавите майстори тъкачи, както и персоналните срещи, договаряния и пряк импорт на килими от най-далечните краища на света.

Воден от концепцията, че би трябвало да даде най-хубавото качество на всеки, притежателят на " Килим World “, господин Шахин, е внесъл на нашия пазар килими на всевъзможни цени, което го прави специфичен. Успял е да въодушеви и убеди повече от 100 000 купувача, че на това място всеки може да откри своя желан килим, и то не прекомерно безценен!

" Решението за закриването и финалната ликвидация на асортимента, който е събиран в течение на години, беше доста мъчно за нас. Много обичаме България, само че поради редица проблеми при набирането на нови килими и непрекъснатото повишаване на доставните цени, към този момент нямаме опция да предложим на нашите клиенти най-хубавото качество. Поради тези аргументи краят е неминуем “, споделя господин Шахин.

Въпреки това би трябвало да гледаме позитивно на всичко това, добавя шефът на " Килим World “.

" Тъй като взехме решение да затворим дефинитивно и без по-нататъшно отсрочване, в идващите дни ултимативно ще предоставимна нашите клиенти рекордни понижения, които ще доближават даже до 80% за наличните количества килими. Наблюдавайки сегашните продажби, сме сигурни, че всичко до последния килим ще бъде разпродадено още в идващите дни “, твърди ни госпoдин Шахин.

Той също по този начин посочи, че най-хубавото качество и големият избор на артикули, дружно с понижението от разпродажбата, съставлява най-дългосрочната инвестиция за купувачите на всеки един от килимите, които те оферират.

" Дори и сега да нямате потребност да купувате, такава опция за отстъпка при ликвидация в никакъв случай към този момент няма да ви се случи на българския пазар. Покупката на първокласен килим не съставлява единствено разкрасяване на помещението, а и инвестиция в несигурните финансови времена. Насърчаваме купувачите без съмнение да заявят своето предложение, а ние на драго сърце ще им помогнем “, споделя господин Шахин.

Още единствено няколко дни в " Килим World “, цялостен с шедьоври на тъкаческото изкуство от всички елементи на света, може да се възползвате от неповторимата опция и да грабнете типичен персийски килим и флорален Габе, Лорибафт и Кашкули, извънреден копринен  Гом или първокачествен килим от Непал с съвременен дизайн, като флоралните Зиглер и Казак, и да разкрасите всяко помещение. Не се колебайте, а час по-скоро посетете " Килим World “ и всред множеството извънредно красиви килими намерете за себе си същински подобаващия за вас, тъй като такава опция няма да ви се отдаде в никакъв случай повече.

Работното време на " Килим World “ във Варна:

понеделник – събота 10:00 – 19:00 часа

неделя 11:00 – 17:00 часа.

Ул. Атанас Москов 3, Варна – Аква Център РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР