След успешна мярка за гласуване за аборти в Охайо, която

...
След успешна мярка за гласуване за аборти в Охайо, която
Коментари Харесай

АГ на червените щати се опитват да блокират езика на гласуването за аборти, групата, подкрепяща живота, казва, че е „измамен“, отива по-далеч от Роу

След сполучлива мярка за гласоподаване за аборти в Охайо, която включи достъпа до аборти в конституцията на щата, основните прокурори в алените щати подхващат стъпки за справяне с двусмислията и евфемизмите в идните ограничения за аборти в техните щати, с цел да избегнат лъжливия език, проблем, който съгласно групите в поддръжка на живота е бил сериозен при гласуването в Охайо.

В Арканзас основният прокурор Тим Грифин предложи бюлетина за аборти, която съгласно него има лъжливо заглавие и подвеждащ текст.

Грифин очерта опасения по отношение на „ двусмислици в текста “, незадоволителна изясненост по отношение на смислите на думите „ здраве “ и „ достъп “, евентуално лъжливото име на мярката за гласоподаване и други обстоятелства, които споделя би трябвало да бъдат прегледани и подадени още веднъж.

Във Флорида, републиканката Ашли Мууди, самодейност за корекция в поддръжка на абортите, която стигна до бюрото й „ една от най-лошите, които в миналото съм виждал “.

Протестиращите крещят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР