След цялостно обновяване и получаване на лиценз за работа от

...
След цялостно обновяване и получаване на лиценз за работа от
Коментари Харесай

Изцяло обновен и лицензиран, зоопаркът в Стара Загора отваря врати

След изцяло възобновяване и приемане на лиценз за работа от екоминистерството, идващия петък – 24 юни, още веднъж ще отвори врата зоологическата градина на Стара Загора, оповестиха от общината.

Зоопаркът към този момент е осъвременен и има актуален образ, съчетавайки зони за отдих, развлечение, обучение, научно-изследователска активност и атракции. В него могат да се видят към 400 животни от 80 типа, представители на фауната на съвсем всички континенти.

Любимото и емблематично място, което се намира в сърцето на най-големия парк в града – " Митрополит Методий Кусев ", отваря порти за първите си посетители в петък, в 10 часа. Входът ще бъде свободен.

Официалното разкриване обаче е планувано за събота - 25 юни, от 11.00 часа, когато водосвет за здраве ще отслужи Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан. Покана за наличие имат представителите на локалната и държавната власт, Фонда за устойчиви градове, който финансира ремонта на зоопарка, Тракийския университет, както и на фирмата-изпълнител на дейностите.

Всички другари на животните обаче ще могат още от 9 часа в съботния ден да се разходят и да прегледат актуализирания зоопарк. Входът още веднъж ще бъде безвъзмезден, а изходът ще бъде затворен в 20.00 часа.

И двата празнични за зоокъта дни ще са изпълнени с доста изненади, игри, дарове и усмивки.

От неделя – 26 юни, Зоопаркът ще работи с нормалното си работно време. Билети могат да се закупуват от 8.30 до 19.30 часа. Входната такса е 2 лв. за възрастни, 1 лев за гости от 7 до 18 години и гратис за малчугани до 7-годишна възраст.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР