След три поредни подиума в първите три старта за сезона

...
След три поредни подиума в първите три старта за сезона
Коментари Харесай

В Астън Мартин се целят в победата в Монако

След три следващи подиума в първите три старта за сезона във Формула 1, в Астън Мартин към този момент мислят за първата победа на отбора в международния шампионат.

“Мисля, че има някои трасета тази година, където комбинацията от този водач (Фернандо Алонсо) и този автомобил може да се окаже още по-магическа - изясни шефът на Астън Мартин Майк Крак. - Ще се опитаме да спечелим в Монако. Все още не сме задоволително бързи на дългите прави, това не е загадка. Наясно сме с този проблем и се опитваме да работим по него. Но има трасета, където това не е толкоз значимо и в случай че можем да сме бързи, да не позволяваме неточности и стигнем до финала, ще забележим какъв ще е резултатът.

Крак обаче добави, че чака доста мощна офанзива от трите огромни отбора: Ред Бул, Мерцедес и Ферари в борбата за развиване на колите в хода на сезона.
 Фернандо Алонсо завоюва наградата за Фернандо Алонсо завоюва наградата за " изпреварване на месеца " във Формула 1
“Нашата кола е добра, в първите три надпревари се оказахме конкурентни - е мнението на Крак. - Сега обаче към този момент върви и надпреварата за развиване на колите и ще е мъчно да поддържаме темпото на огромните играчи. Ние не се борим с дребните тимове, ние се борим против доста огромни отбори, които имат доста опит и страхотна инфраструктура. Но ще се борим, няма да се отхвърляме. ”
 Астън Мартин: Трудно ще настигнем Ред Бул, даже и те да стоят мирни Астън Мартин: Трудно ще настигнем Ред Бул, даже и те да стоят мирни
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР