След тези избори, до които многократно предупреждавахме, че не бива

...
След тези избори, до които многократно предупреждавахме, че не бива
Коментари Харесай

Христо Иванов: Идва ред да платим цената

След тези избори, до които неведнъж предупреждавахме, че не трябва да се стига, получаваме още по-фрагментиран парламент. И, за жалост, идва ред всички да платим цената за политическата непредвидливост, тласнала страната ни към следващите предварителни избори и пропуснала опцията за навременно обединяване на партиите на смяната. Това написа като коментар Христо Иванов в персоналната си страница във Фейсбук.

Той въпреки всичко осведоми, че от " Демократична България " ще изчакат окончателните резултати, с цел да разясняват изборите всъщност.

Иванов изрази своята признателност към гласоподавателите на " Демократична България " и към всички техни сътрудници, претенденти и донори, както и към всички взели участие в предизборния и изборния развой.

" Днес обаче желая да благодаря на всички, които не останаха безразлични към ориста на България и отидоха до урните. Още по-голяма е благодарността ми към тези, дали своят вот с разсъдък и грижа за страната ни и избрали да ѝ дадат късмет да излезе по-силна от рецесиите. Благодаря на всеки, надмогнал страховете и терзанията си, с цел да гласоподава с мисъл за бъдещето и развиването на България, без да има гаранцията, че избраниците му ще бъдат измежду огромните спечелили ", написа още водачът на " Демократична България ".



" Тази човешка резистентност, тази храброст - това е същинският капитал на България. Докато има честни и добросъвестни хора, подготвени да минат през месомелачката на българската политика, страната ни ще има късмет да скъса с порочния модел, задушаващ развиването ѝ от години " написа още той.

" Няма кой да изведе България напред, в случай че сами не се погрижим да го създадем ", заключи Иванов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР