След тежката загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен и отпадането

...
След тежката загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен и отпадането
Коментари Харесай

Феновете причакаха "Барса" пред хотела. Освиркаха всички без двама

След тежката загуба с 2:8 от " Байерн " Мюнхен и отпадането от Шампионската лига, футболистите на " Барселона " трябваше да преживеят още едно оскърбление.

Тъй като по трибуните на стадионите в Португалия, където се играят последните мачове от сезона в най-силния европейски клубен шампионат, не са допускани почитатели поради ограниченията за ограничение на пандемията от ковид, каталунците трябваше да се изправят очи в очи с гневните последователи пред хотела си.

As the players were going back into the team hotel, some fans outside were shouting " Sinvergüenzas! " (Scoundrels). Players like Ansu Fati and Riqui Puig however were applauded [as]
— FCBarcelonaFl (@FCBarcelonaFl)

Автобусът, пренасящ Лионел Меси и компания в Лисабон, спря пред хотела малко след среднощ. Още с появяването на първите хора от щаба, а по-късно и на футболистите, започнаха освиркванията.



" Безсрамници! ", " Подлеци! " и " Това е скандално! " бяха най-честите викания.

Barcelona stars jeered by their own supporters when they return to team hotel
— The National Sport (@NatSportUAE)

Жерар Пике и Лионел Меси пробваха да се извинят, като подвигнаха ръка, само че този жест не беше добре признат от присъстващите.

Сред най-шумно освиркваните беше треньорът Кике Сетиен. Най-вероятно след тежката загуба той ще бъде освободен от поста.

Феновете видяха и позитиви в разгрома. Двама футболисти бяха приветствани. Ансу Фати и Рики Пуч - младите очаквания на отбора, минали през школата на " Барса ", бяха пощадени от присъстващите.

Очаква се през днешния ден (15 август) отборът да се завърне в Испания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР