След така чаканата сватба на принц Хари и Меган Маркъл,

...
След така чаканата сватба на принц Хари и Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Новата кралска сватба наближава и ще бъде по-голяма от тази на Хари и Меган

След по този начин чаканата женитба на принц Хари и Меган Маркъл, сватбената тресчица в кралското семейство продължава.

Предстои внучката на кралица Елизабет II принцеса Юджини да се омъжи за своя избраник Джак Бруксбънк.

Очаква се сватбата ѝ да бъде даже по-грандиозна от тази на братовчед ѝ Хари. На церемонията ще участват повече посетители, в сравнение с тази на Хари и Меган, въпреки и събитието да е на същото място.

Дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън е поканила повече хора, в сравнение с може да побере храмът "Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор. Местата в кралския параклис са 800, а изпратените предложения за церемонията са 850. В съпоставяне, принц Хари и Меган Маркъл поканиха за церемонията 600 души.

 принцеса юджини Getty/Gulliver

Списъкът с гостите на принцеса Юджини е освен по-дълъг, само че и с доста повече звезди. Сред тях са Роби Уилямс и брачната половинка му Ейда с петгодишната им щерка, която ще е една от шаферките. Известният реализатор ще се погрижи за положителното въодушевление на гостите дружно с колежката си Ели Голдинг.

Очаква се измежду гостите да бъдат още Джордж и Амал Клуни и Дейвид и Виктория Бекъм.

Най-важните посетители обаче ще са от кралското семейство. Ще участва и принц Филип, макар остарялата му омраза с майката на булката. Той не желае да пропусне сватбата на принцеса Юджини, тъй като "я обожава ".

Отношенията сред принц Филип и Сара Фъргюсън са обтегнати откакто тя напуща принц Андрю през 1992 година Впоследствие двамата се събират, само че това се трансформира в огромен медиен скандал.

 принцеса юджини Getty/Gulliver

Сватбата на принцеса Юджини на 12 октомври ще коства два милиона английски лири - доста по-малко от голямата сума от 45 милиона лири, отделена за по-височайшия ѝ братовчед през май.

Кралските особи обаче още веднъж ще честват разточително. Кралицата и принц Андрю ще са домакини на обичайната сватбена закуска. След церемонията в 11 ч., младоженците ще създадат обиколка с карета, както принц Хари и Меган.

Празненствата ще продължат през целия ден. Приемът вечерта ще е в резиденцията на принца на Йорк (бащата на младоженката) в парка Уиндзор. Към шампанското ще има тристепенно меню, обезпечено от кетъринговата компания "Бентлис " против 100 000 английски лири.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР