След световните титли, успешното представяне като лидер на тракийците в

...
След световните титли, успешното представяне като лидер на тракийците в
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на Европейската федерация по ушу стана дядо

След международните трофеи, сполучливото показване като водач на тракийците в района и основател на първата инфраструктура за състезателен туризъм в региона на източните бойни изкуства, в този момент президентът на Българската федерация по ушу - Стефан Колев влезе в нова роля – тази на дядо.

Най-голямата му щерка Камелия, която по образеца на татко си има зад тила си редица международни и европейски трофеи и даже огромно олимипийско самопризнание, роди момиченце в навечерието на огромния християнски празник Илинден.

Малката принцеса е кръстена на своята баба и майка на международната ни шампионка -Гергана.

Желаем й от сърце да е здрава,да радва своите родители, баби и дядовци, а също ида е наследигените на атлетичното си семейство.

Екипът на Дарик е тясно обвързван със Стефан Колев. Именно в редакцията ни в Бургас, той избра да подпише, дружно със зам.председателятна Международния олимпийски комитет /МОК/, исторически контракт за осъществяване в Бургас на първото Световно състезание за младежи 2016, отвън континента Азия. Блестящото показване на България като уредник на проявата, стана причина единствено две години по-късно Бургас да бъде хазаин на втори международен конгрес в античните бойни изкуства, а през актуалната 2023-а, поради огромните си заслуги за развиването на ушу, Стефан Колев беше определен с цялостна поддръжка на Световния конгрес в Швейцария за вицепрезидент и на Европейската федерация по ушу.

Сега е време Стефан Колевда реализира победа в още една важнадисциплина–образцов и обичан дядо на дребната Герги.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР