След срещата с ДПС, представителите на ГЕРБ-СДС седнаха на една

...
След срещата с ДПС, представителите на ГЕРБ-СДС седнаха на една
Коментари Харесай

Преговорите продължават, БСП влезе при ГЕРБ

След срещата с Движение за права и свободи, представителите на ГЕРБ-СДС седнаха на една маса с Българска социалистическа партия.

„ Благодаря, че откликнахте на поканата за среща преди първия мандат. Тези съвещания изискват от нас да осъзнаем отговорността, която стои пред всички ”, сподели първоначално Десислава Атанасова.
-->
" Нашата управническа стратегия е представяна неведнъж. Ние постоянно сме се стремели да предложим такава стратегия, която да може да бъде осъществена. Вярно не е в екселска таблица, само че е ясно написана с цели, които да бъдат реализирани предвид на болшинство, което да я осъществя ", сподели още тя.

" Предлагам в градивен звук да стартираме да обсъждаме най-съществените тематики, които са платформа за шерване на отговорност, на което и да е ръководство ", добави Атанасова.

Според Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия разговор би трябвало да се води. „ Преди да влезем в елементи за нашите цели, преди да съпоставяме стратегиите си, би трябвало да определим 2-3 неща, които да дадат тенденция на процеса ”, безапелационен е той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР