След смъртта на Феди Деспина изпаднала в тежка криза и

...
След смъртта на Феди Деспина изпаднала в тежка криза и
Коментари Харесай

След Трагедията: Емилия Взе Под Крилото Си Приятелката На Покойния Феди Башур

След гибелта на Феди Деспина изпаднала в тежка рецесия и се затворила у дома. Тя не желала да излиза от вкъщи си и не се срещала с никого. Тогава на помощ на Деспина се притекла Емилия, която се пробвала да върне всички към предходния метод на живот. Поп фолк изпълнителката се стараела да вдъхне мощ и кураж на всички към себе си и да ги накара да продължат напред, колкото и мъчно да е това.

От своя страна Емилия имала поддръжката на брачна половинка си Жорж Башур, който я придружавал на всички нейни участия. Поп фолк изпълнителката упорствала обаче с тях да бъде и Деспина, която сега е в България. Емилия водела дълги диалози с Деспина и се опитвала да я накара да се съвземе след тежката загуба на Феди.

Тя водела Деспина на всички места с нея. Макар че мъчно си общували, тъй като британския на Емилия не бил от мощните й страни, поп фолк изпълнителката въпреки всичко успявала да вдъхне кураж на момичето. Двете дружно обикаляли по магазините и даже ходели на коафьор.

А на Емилия й остава още едно присъединяване. След него певицата излиза в заслужена отпуска. Поп фолк изпълнителката ще се завърне на сцената през септември и още веднъж ще радва почитателите си, заредена с позитивни страсти и нови сили.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР