След серията гонки между каналджии и полицаи се опитваме да

...
След серията гонки между каналджии и полицаи се опитваме да
Коментари Харесай

Само пред bTV: Полицаи говорят за трафикантите на мигранти, които пред нищо не се спират


След серията гонки сред каналджии и служители на реда се опитваме да проследим маршрута на незаконните мигранти през страната ни. От началната и от крайната точка на трасетата за бежанци включваме в „ Тази заран “ включихме нашите кореспонденти.

Диана Теодосиева, беше покрай границата със Сърбия. Тя ни сподели по какъв начин се оправят с мигрантския поток в Годеч.

Преди два дни бус, пренасящ незаконни мигранти, се удари с бус на профилираната полиция. При случая пострада еднообразен чиновник.

Вчера пък край Драгоман бяха хванати 10 незаконни мигранти, транспортирани от полски жители. В София бе открита група от 13 незаконни мигранти, оставени от своите трафиканти.

Само пред bTV приказват служителите на реда, които всеки ден са на терен и преследват трафикантите на бежанци. Те са с опит над 10 години в системата на Министерство на вътрешните работи. От съображения за сигурност не демонстрираме тяхната идентичност.

„ Всеки ден има гонки с коли, които транспортират бежанци. Станали са доста нагли, никакви разпоредби не се съблюдават, пред нищо не се стопират и са подготвени на всичко, с цел да си осъществят задачата. А ние плащаме с животите си “, описаха служителите на реда пред bTV.

„ Караме по тях. Винаги се стига до случай и се молим да не се стига до жертви. Те вършат всичко непременно. Най-фрапиращият случай, за който знам, е през 8 регионални дирекции. Спират ги чак в София “, споделиха още органите на реда.

Очаквайте още по тематиката.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР