След редица тийзъри и скици, Skoda най-после показа по-стилната версия

...
След редица тийзъри и скици, Skoda най-после показа по-стилната версия
Коментари Харесай

Enyaq Coupe vRS дебютира като най-мощната серийна Skoda правена някога

След редица тийзъри и скици, Skoda най-сетне сподели по-стилната версия на Enyaq iV и влезе в сегмента на по този начин наречените крос-купета. Skoda Enyaq iV Coupe бе показан с позната визия, светеща решетка и най-голямата мощ постигана в миналото при сериен модел на чехите.
`Enyaq

Външно Enyaq iV Coupe се отличава само по линията на тавана след предните порти, които придават характерната форма. Благодарение на нея, Coupe версията може да се похвали с по-нисък коефициент на противодействие, който се отразява позитивно на пробега.

`Enyaq

Той може да доближи до 545 километра в композиция със задно ситуиран електрмотор с 201 конски сили и батерията с потенциал от 82кВч. Други разновидности включват електромотор със 177 конски сили и 82кВч батерия, както и същите задвижвания, само че в композиция с 62кВч батерия.
`Enyaq

За първи път в историята на марката се появява и електрически vRS модел, който също така се трансформира и в най-мощният сериен модел юридически в миналото от Skoda. Enyaq iV Coupe vRS може да се похвали с мощ от 295 конски сили и 460 нютон метра с помощта на два електромотора и задвижване на четирите колела. Конфигурацията ни е позната от ID.5 GTX, който стартира да се създава в Цвикау през миналите дни.
`Enyaq

Връщайки се още веднъж на Enyaq Coupe vRS, електрическият модел може да се похвали с ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 6.5 секунди и оптималната скорост от 180км/ч. При върховия вид, единственият вид за батерия е 82кВч, която разрешава бързо зареждане от 10 до 80 % в границите на 36 минути от подобаващата за това станция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР