След развода си с основателя на Amazon през миналата година,

...
След развода си с основателя на Amazon през миналата година,
Коментари Харесай

Как Макензи харчи милионите на Джеф Безос

След развода си с създателя на Amazon през предходната година, Макензи Безос през днешния ден е втората най-богата жена в света с чисто положение от 59.8 милиарда $ . По специалност тя е публицист, само че в последните години се е отдала напълно на разнообразни благотворителни начинания, които в този момент може да поддържа по-добре от всеки път.

Макензи, която към този момент желае да я назоваваме с семейството Скот, разкри подробна информация за това какъв брой пари е похарчила в последните месеци и защо тъкмо. А общата сметка е - 1.7 милиарда $ за щедрост .

Макензи поддържа активността на общо 116 организации, а най-вече пари през предходната година е дарила на тези, които се борят с расизма и поддържат равенството - над 568 милиона $.
 Снимка 446183

Това нейно решение е подбудено от протичащото се в международен мащаб в последните месеци и желанието й да способства за позитивна смяна.
 Джеф Безос, най-големият скок в благосъстоянието му за един ден и по какъв начин се забогатява с 13 милиарда
Да забогатееш с 13 милиарда за един ден

Пореден връх за Джеф Безос

Други дела, които Макензи поддържа, са LGBT придвижвания и организации за тъждество сред половете, групи за обществено здраве и неправителствени организации, борещи се с климатичните промени. И за едно можем да бъдем сигурни - парите на Безос няма да бъдат изхарчени неразумно , предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР