След развода си с Лиъм Хемсуърт, Майли Сайръс имаше краткотрайни

...
След развода си с Лиъм Хемсуърт, Майли Сайръс имаше краткотрайни
Коментари Харесай

Гаджето на Майли не е готово за брак - slava.bg

След развода си с Лиъм Хемсуърт, Майли Сайръс имаше краткотрайни любовни случки, само че към този момент по-трайно се откри с Коуди Симпсън. 23-годишният музикант и 27-годишната звезда започнаха да се срещат през октомври предходната година и до този миг са неразделни.

Въпреки това сериозността на сантименталните им връзки бяха коментирани от Коуди Симпсън в скорошно изявление и той показа, че към момента не е подготвен за брак. Майли Сайръс се отнесе към този негов коментар напълно умерено, тъй като нейният опит демонстрира, че до сватбата не би трябвало да се бърза.

„ Майли не знае какво ѝ готви бъдещето, само че тя несъмнено е подготвена рано или късно още веднъж да се омъжи “, споделя източник непосредствен до звездата пред „ HollywoodLife “. Но в този миг на нея ѝ харесва по какъв начин се развиват нещата с Коуди. Харесва ѝ, че мислят еднообразно и желаят едно и също. На тях им е добре един с различен, те просто се любуват на момента “.

Симпсън в никакъв случай не се е женил, а Сайръс има горчив опит с брака. В момента и Лиъм Хемсуърт също си откри половинка. Той се среща с модела Габриела Брукс.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР