След развода с Анджелина Джоли, независимо къде се появи Брад

...
След развода с Анджелина Джоли, независимо къде се появи Брад
Коментари Харесай

Брад Пит и Алия Шоукат са заедно?

След развода с Анджелина Джоли, без значение къде се появи Брад Пит, по петите му вървят клюки за сантиментални взаимоотношения. Откакто още веднъж влезе в тима на ергените, на артиста му бяха приписани редица връзки с няколко дами.

Първата му "афера ", още преди да подпише бракоразводните документи със брачната половинка си, бе с актрисата Марион Котияр, с която той си партнира в "Съюзени ". Само че французойката отхвърли, а непосредствен до нея разкри, че тя се усеща изцяло съкрушена от обвиняванията на медията, сочеща я като главната причина за разрушеното семейство на Джоли, написа Dir.bg.

После беше Марго Роби, а американските таблоиди се надпреварваха да пишат за възхищението на звездата от кино лентата "Към звездите " към колежката му. Неназовани източници на пресата даже твърдяха, че той я намира за най-красивата жена, която е виждал, и желанията му към нея са изцяло съществени. Тогава Роби неведнъж изясни, че сред тях двамата няма безусловно нищо, само че никой не пожела да я чуе, до момента в който тя не разгласи годежа си с режисьора Том Акърли, като скоро по-късно двамата подвигнаха загадка женитба.

Последва мълвата, че Пит е потърсил Дженифър Анистън, за която беше женен преди да срещне Анджелина, молейки я да се видят. След нея се говореше, че има връзка с професора по архитектура - Нери Оксман, след това го спрягаха с дизайнерката на бижута Сет Хари...

Сега се твърди, че той се вижда с 30-годишната актриса Алия Шоукат, в компанията на която той неотдавна посети галерия в Лос Анджелис. През предишния месец двамата бяха видяни дружно на комедийно шоу, на което се снимаха зад кулисите.

Но преди почитателите на Брад да стартират да се радват, желаейки му благополучие, "E!News " разгласява материал, в който твърди, че сред тях няма нищо, с изключение на другарство.

"Те прекарват време дружно и имат общи ползи, само че нещата стигат дотук. Не са двойка и несъмнено няма романтика сред тях. Брад има доста и разнообразни другари, с които обича да поддържа обществения си живот. Това е ", споделя източник на медията.

За разлика от Анджелина, която неотдавна призна, че е подготвена да срещне нов мъж, Брад отхвърля да разяснява персоналния си живот. Вместо това неотдавна той разкри, че счита да понижи изявата си на огромен екран.

"Ще поемам по-малко функции, тъй като има други неща, които желая да върша. Когато почувстваш, че най-сетне си съумял в действителност крепко да стиснеш нещо, значи е време да преместиш ръцете си на друго ", съобщи той пред "New York Times ".

Снимки: Getty Images/ Just Jared
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР