След разследване криминалистите от РУ-Сливен спипаха крадци на маркови дрехи.

...
След разследване криминалистите от РУ-Сливен спипаха крадци на маркови дрехи.
Коментари Харесай

Спипаха крадци на скъпи дрехи

След следствие криминалистите от РУ-Сливен спипаха крадци на маркови облекла . В интервенцията, минала под надзора на локалната районна прокуратура, са арестувани 48-годишният В.М и 49-годишната И.У. Те са хванати в крачка до момента в който крадяли облекла от магазин в Сливен. Стойността на откраднатите продукти била близо 3000 лева

Двамата имали устройство, с което махали защитния механизъм, прикован към облеклата. В колата на крадците служителите на реда разкрили доста движимости, откраднати по същата скица.

Събраната от полицията информация сочи, че двамата са правили обири в цялата страна. Обект на закононарушението били известни магазини за облекла, предложили стоката си в огромни търговски вериги.

Още не е ясно какъв е размерът на нанесените от крадците вреди. Те са с наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " и са приведени в ОЗ " Следствени арести " -Сливен.

По случая е формирано досъдебно произвеждане , в границите на което, под наблюдението на прокуратурата, продължава работата по откриване и документиране на цялостната незаконна активност на двамата арестувани.

 Снимка 342377
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР