След разкритията на ПИК, че премиерът всъщност не е бил

...
След разкритията на ПИК, че премиерът всъщност не е бил
Коментари Харесай

Кирил Петков праща ДАНС в ПИК заради видеото от Солун

След разкритията на ПИК, че министър председателят в действителност не е бил на формалната вечеря с Олаф Шолц и евролидерите на Балканите, а е бил с Лена Бориславова, през днешния ден медията ще направи нови разкрития за лъжите на властта.

" Преди половин час ми се обадиха от ДАНС, че тече следствие по нашата информация за визитата на Кирил е Лена в Солун. Защо ДАНС се занимава с това, не знам. Бях извикан в ДАНС да проведат с мен диалог. Попитах това напън ли е, споделиха, че не. Попитах кой е разпоредил това следствие и споделих, че няма да се явя в ДАНС и без повикване, няма да се отзова ", сподели Недялко Недялков. " Поканих ги в ПИК и те ще дойдат на следващия ден в редакцията ", съобщи Недялков.

" Какво ще проверява ДАНС - източника на видеото ли, създателят на видеото ли, по какъв начин е пристигнало. Или ще проверява за какво Петков употребява държавен аероплан със 150 места, в който се возят единствено двама души. Може би ще проверяват за какво липсва от вечерята в Солун, откакто пресцентъра на Министерски съвет не е съобщил, че Петков е ходил там, а се постанова нощес да изясняват, че е бил там. Ще повторя обстоятелството - ДАНС натиска ПИК въз основа на заповед на Кирил Петков, защото единствено той може да разпорежда на ДАНС. Петков в суматохата си е заставен да употребява службите за сигурност, с цел да замитат следите от неговата любовна случка. Залогът е толкоз огромен, че са впрегнати службите за сигурност ", сподели притежателят на ПИК.

" Това не ми е за първи път, дружно с още двама сътрудници бях и обект на създаването " Галерия " за фотография на Сергей Станишев, следяха ни и по къщите ни ", уточни Недялков.

" Премиерът към този момент не е законен, той пазари депутати, с това се занимава, купува гласове. Зад всеки от тези хора стоят гласоподаватели, т.е става въпрос за по 10 хиляди души зад всеки народен представител. С това би трябвало да се занимават службите за сигурност ", отсече Недялков.

ДАНС се интересуват непосредствено от Недялко Недялков, а не от основния редактор. Още по-смущаващо е снощното известие на Министерски съвет, когато разгласиха, че Петков е бил на срещата на Шолц с евролидерите. Очевидно, на фотосите от вечерята няма нито един кадър с Кирил Петков, което е доказателство за лъжата, сподели основният редактор на ПИК Асен Рашков.

ДАНС несъмнено ще настояват, че е застрашена националната сигурност, а тя не е предпазена. Това би трябвало да проверява ДАНС, че с тази си изява в ресторанта, Петков предава националната сигурност, добави той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР