След раздялата си с Джена Дюан Чанинг Тейтъм наема чуден

...
След раздялата си с Джена Дюан Чанинг Тейтъм наема чуден
Коментари Харесай

Тейтъм преживял раздялата с Джена в скъп имот за $25 000 на месец

След раздялата си с Джена Дюан Чанинг Тейтъм наема чудноват парцел в Калифорния, в който живее разточително като ерген.

За сумата от $25 000 на месец, звездата е имал подръка игрална зала, спортно игрище и частен киносалон. Извън къщата пък са били разпределени прелестен басейн и поддържани градини. Като част от парцела е и обособена къща за посетители с повърхност, която може умерено да се трансформира в звукозаписно студио или винарска маза.

38-годишният артист наема жилището в колониален жанр с пет спални в долината Сан Фернандо в интервала сред ноември и януари. Там той претърпява травматичната разлъка с 37-годишната Джена. Двамата споделяха 9 години сватбен живот и още прецизират въпросите, свързани с попечителските права над щерка им Евърли.

Все отново Тейтъм към този момент е решил да се откаже от обилния парцел и да се засели на друго място за непрекъснато, оповестява TMZ.

Актьорът се раздели със брачната половинка си през април 2018 година и стартира нов разказ с певицата Джеси Джей. Джена също реши да продължи напред и се събра с артиста от Shameless Стив Казии.

Двамата въпреки всичко се пробват да запазят положителните си другарски връзки и пред Daily Mail той разяснява: „ По всичко проличава, че се приспособяваме към нашата разлъка и живеем на две разнообразни места извънредно добре. “, обобщава прехода артистът.

Според изданието, сега се разяснява концепцията Тейтъм да гледа щерка си в понеделник и вторник, а Дюан да е с нея в сряда и четвъртък. През почивните дни би било добре те да се редуват.

Тейтъм също по този начин предложил и всеки от родителите да има опция да изкара две седмици с детето си през лятната почивка, като разделят и Коледа и Нова година отмерено.

Въпросът с рождения ден на детето можел да бъде разпределен по два метода – или да се раздели на половина, или да се спогодят за взаимно празненство. Тейтъм също по този начин предложил на Евърли да бъде позволено да пътува на всички места в Съединени американски щати с един от родителите си, без да е належащо разрешението на другия, защото те имат членове на фамилията в цялата страна.

Актьорът обяснил, че е договорил работния си график по този начин, че да не е ангажиран в дните, в които би трябвало да е с щерка си. Той и Джена към момента са в посреднически договаряния по отношение на развода и към момента нямат решение за основните въпроси, добавя изданието.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР