„След проведения КСНС и след двата неуспешни опита на ИТН

...
„След проведения КСНС и след двата неуспешни опита на ИТН
Коментари Харесай

Манолова пред Радев: Държавата не трябва да се вкарва в предизборна кампания

„ След извършения КСНС и след двата несполучливи опита на Има Такъв Народ да образува държавно управление, ние считаме, че не би трябвало цената на политическата безнаказаност да се заплаща от елементарните жители. Ние виждаме три огромни риска – мигрантски, здравен и обществен. Има фрапантен растеж на водата, тока, парното и главните артикули на пазара”. Това съобщи ръководителят на " Изправи се БГ! Ние пристигам! " Мая Манолова по време на консуултациите при президента Румен Радев.

„ През есента тези опасности могат да се трансфорат в огромни рецесии. Политическите сили нямат право да демонстрират безгрижие и дебелоглав по тези въпроси. Държавата не би трябвало да се вкарва в предизборна акция. Виждаме три инструмента за решаването на проблемите – актуализацията на бюджета, секване и противопоставяне на натиска през границите и основаването на устойчиво правителство”, изясни Мая Манолова.

„ Предполагам, че следите хода на консултациите до този миг. С всички партии се сплотяваме пред идните в страната рецесии. Това е тематика, която желае разговор и консенсус. Според мен по тези тематики няма многочислени и малобройни партии. Има ясни позиции и вашата е извънредно важна”, сподели Румен Радев.
https://www.facebook.com/President.bg/videos/1509065536108702
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР