След приятелския мач Албания – България, завършил 2:0 с головете

...
След приятелския мач Албания – България, завършил 2:0 с головете
Коментари Харесай

Селекционерът на Албания: Ние сме много добър отбор

След приятелския мач Албания – България, приключил 2:0 с головете на Чазим Лачи и Ернест Мучи, приказва и треньорът на домакините Силвиньо.

Той помоли всички да останат " на земята ", като благодари на играчите, които през днешния ден излязоха на терена. Голяма част от титулярите - 6, прекараха множеството минути на пейката по време на квалификационните мачове.

„ Мисля, че сме добър тим, който дава всичко от себе си на терена, няма значение дали е формален мач или другарски. Ние постоянно даваме всичко от себе си и това ми хареса през днешния ден. За мен всички са доста положителни. Всичките 23 играчи, които са в групата ", сподели той.

Бразилският експерт също по този начин добави, че за него " значи доста извоювани пет следващи мача. И това е заслугата на всички играчи, които дадоха най-хубавото от себе си на терена ".

Доволен съм и от голмайсторите - Даку влиза като запаса и вкарва, също Мучи и Лачи през днешния ден. Това е знак, че имаме доста мощни играчи както във групировката, по този начин и на пейката. Всички играчи са на едно равнище ”, акцентира той.

„ Разбирам, че би трябвало да владеем повече топката, само че имаме играчи с доста мощни характерности в преходната фаза. Днес да вземем за пример не знам за какво в един миг отстъпихме самодейността. Ще виждам запис, ще разясняваме с щаба “, добави той и сподели едно изречение и за България.

" Затрудниха ни при започване на второто полувреме. Имаха шансове да изравнят, само че за наше благополучие запазихме чиста мрежата си. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР