След присъединяването на Крим към Русия е станало очевидно, че

...
След присъединяването на Крим към Русия е станало очевидно, че
Коментари Харесай

Медведев издаде голяма тайна. Шокиращи думи към Запада

След присъединението на Крим към Русия е станало явно, че Западът възнамерява да води яростна борба с Москва. Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.

" Малцина от нас, може би преди 5-7 години, можеха да си показват какво ще се случи. Да, видяхме накъде отиват нещата и видяхме позицията на западните страни към нашата страна. Те схванаха, че няма да жертваме своята самостоятелност, да се откажем от суверенитета и да им се закълнем във честност ", посочи той на среща с доброволци и донори на своята партия " Единна Русия ", които вземат участие в филантропичната ѝ стратегия.
-->
" След като Крим стана част от Русия, беше явно, че всички те са се съсредоточили да се конфронтират с нас колкото е допустимо повече, да се борят с нас в опит да анулират всичките ни достижения в развиването от последните години ", продължи Медведев.

Според него западните страни са положили старания да заличат историческата памет на страната.

" Сякаш не е имало такава страна и хората не са живели дружно. Те просто желаеха да седим в дребните си жилища и да се радваме, че ни оказват помощ да живеем по някакъв метод, до момента в който ни дават своите долари ", възнегодува той.

Медведев бе безапелационен, че Русия не може да се съгласи с тези условия, защото въпросът визира развиването на страната като цяло.

" В момента, в който те всъщност взеха решение да опълчват два близки народа, всичко незабавно стана ясно за всички ни. Това е явен метод просто да се ограничи развиването на Русия ", акцентира политикът.

Той сподели, че главната цел на " тези сили, които от дълго време работят за този спор ", е да лимитират развиването на страната му и да сдържат нейния капацитет.

" За какво? За да обезпечат личното си владичество ", заключи Медведев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР