След премиерата в Пловдив и с разпродадена зала дни преди

...
След премиерата в Пловдив и с разпродадена зала дни преди
Коментари Харесай

Васил Петров тръгва на лятно турне

След премиерата в Пловдив и с разпродадена зала дни преди концерта, Васил Петров потегля на турне с новата си стратегия " Световни шлагери в симфоничен джаз ", научи ДУМА от Маргарита Тошева, артистичен и събитиен управител.
Концертите стартират на 11 август на открита сцена в Двореца в Балчик, следва Черноморец на 14 август, на 15-и - Поморие, на 16-и - Бургас, в двора на културния дом НХК, и на 17 август е в Несебър, в Културен център " Артиум ". Заедно с него са Врачанската филхармония с маестро Христо Павлов и изключителните музиканти Йордан Тоновски (пиано), Кристиан Желев (ударни), Христо Минчев (бас), с които към този момент четвърта година си партнира. 
Емблемата на българския джаз ще показа концертна стратегия от международни шлагери, евъргрийни, фрагменти от мюзикъли, трансформирали се в международни джаз стандарти, кино тематики, както и класика. Проектът " Световни шлагери в симфоничен джаз " съчетава суингиращата сила на джаз групата с изисканото и сантиментално звучене на огромния оркестър. Песните са аранжирани за филхармония с леки джаз нюанси, ще има и непредвидени импровизации. 
Специални посетител солистки в програмата са младата певица и пианистка Валерия Стоянова и виртуозната цигуларка Зорница Иларионова, с които ще създадат дуетни осъществявания, а Зорница Иларионова ще се показа с кино тематики, наградени с " Оскар ", и класика. В нов прочит на Васил Петров ще звучат " Besame Mucho ", " Soldier of Fortune ", " Caravan ", " I Was Made For Loving You ", " Yesterday ", " My Way ", неговият шлагер " Подслон в дъжда " и други. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР