След предаването ще се включа в Коалиционния съвет. Нашите аргументи

...
След предаването ще се включа в Коалиционния съвет. Нашите аргументи
Коментари Харесай

Нинова: Няма смисъл човек от БСП да ходи в Киев, за да чуе това, което знаем

След предаването ще се включа в Коалиционния съвет. Нашите причини са известни и ние сме поредни в това. Смятаме, че на Украйна би трябвало да се помогне с филантропична помощ и с помощ към бежанците, само че че не би трябвало да предоставяме оръжие, тъй като това е метод да продължава войната, а ние желаеме мирни договаряния и намиране на дипломатическо решение за възобновяване на икономическите връзки в света. Това сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на стопанската система Корнелия Нинова.

На Дмитро Кулеба ще отговоря, че всеки в Украйна има право да показва своето мнение, само че решенията за България се взимат в България от българските законни институции като суверенна страна. Вижте какво споделя немският канцлер, през вчерашния ден той също сподели " край " и няма да дава повече оръжия на Украйна, тъй като желае спокойно съглашение и да предложат проект за мир. Защото, давайки от ден на ден и повече оръжие, удължаваме войната, тъй че чуват се сходни на нашите причини към този момент и в Европа, и то от огромните страни, добави вицепремиерът. 

Научих през празничните дни, когато го разгласи министър председателят, че наша делегация пътува за Киев. Решихме, че няма смисъл да има човек на Българска социалистическа партия в нея, тъй като в случай че задачата на това пътешестване е да се срещнем на място с ужаса на войната и с последствията с жертвите, ние това го знаем добре и сме съпричастни към тъгата на тези хора. Помагаме им с филантропична помощ и с приемане на бежанците. Ако задачата е да чуем от господин Зеленски какво желае, очи в очи, също го знаем. И през днешния ден вицепремиерът на Украйна е декларирал, че желаят оръжие, т.е., ние това го знаем. Просто да пътуваме до там, с цел да го чуем, за нас няма смисъл. Освен това това надали ще промени и нашата позиция, сподели още Корнелия Нинова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР